Menu
EUR
Gender Reveal Party

Gender Reveal Party

Door: J.Nolte Reacties: 0

Steeds meer ouders willen voor de geboorte het geslacht van hun baby weten maar komen er liever niet in de verloskamer achter. Wat is er dan leuker dan dit te horen tijdens een feestje thuis met familie en vrienden? Door een gender reveal party te organiseren, wordt er op een unieke manier aan de aanstaande ouders en geliefden bekend gemaakt of er een jongetje of meisje op komst is.

Een gender reveal party wordt altijd door een familielid of vriend georganiseerd, omdat de aanstaande ouders ook nog niet weten wat het gaat worden en zij natuurlijk het meest verrast moeten worden.

Wat doe je tijdens een gender reveal party?


Hoe maak je bekend  of er een jongen of een meisje op komst is? Een aantal leuke manieren om een Gender Reveal Party aan te kleden zijn:
 

* Spelletjes
Maak een bord met twee kolommen. In de eerste kolom zet je jongen en in de andere meisje. Laat je gasten vervolgens bij binnenkomst een streepje zetten onder jongen of meisje. Zo krijg je twee partijen die tegenover elkaar diverse spelletjes kunnen spelen.  
 

* Ballonnen 
Laat een zwarte ballon vullen met roze of blauwe confetti. Als je de ballon laat knappen dan zal de kamer zich vullen met roze of blauwe confetti. Of doe gewoon blauwe of roze ballonnen in een grote doos, vul deze met helium. Als de doos dan wordt geopend weet iedereen het geslacht van de baby in no-time.  


In de aankleding kun je kiezen voor een combinatie tussen roze en blauwe versieringen. Daarmee houd je tot het moment van de onthulling het spanningselement voor de toekomstige ouders in stand.

  
* Eten 
Een leuke en in Amerika veel voorkomende manier om het geslacht van het kindje te onthullen, is door een taart te laten maken. Doe in de taart een blauwe of een roze vulling. Op het moment dat de taart door de aanstaande ouders wordt aangesneden, weten de ouders en alle gasten in één oogopslag
of er een meisje of jongetje op komst is.

 

Welke cadeaus zijn geschikt voor een gender reveal party?

Bij een feest horen cadeaus. Een geschikt cadeau voor een Gender Reveal Party is een zwangerschapscadeau pakket van Het-pakketje.nl. Het Silver pakket bestaat uit een hartjeshoorn, een echolijstje of een zwangerschapsketting. Bij het nog luxere Platinum pakket  zitten alle drie de producten.  

 

 


 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »