• Bedrijven "betalen op rekening"
  • Wij nemen de tijd voor uw kado
  • Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Blog

Waarom slapen Finse baby’s in een kartonnen doos?

  • Geplaatst op

Al meer dan 75 jaar slapen pasgeboren baby’s in Finland in een kartonnen doos. Niet omdat hun ouders geen geld hebben voor een wieg, maar omdat het traditie is in dit Scandinavische land. Aanstaande ouders krijgen tijdens de zwangerschap een starterskit van de Finse overheid, met daarin spullen voor de baby. Het idee hierachter is dat alle Finse kinderen, ongeacht hun achtergrond, een gelijke start krijgen.

Het gebruik van een stethoscoop

  • Geplaatst op

Veel zwangere vrouwen omschrijven het voor het eerst horen van de hartslag van het kindje als één van de mooiste momenten binnen de zwangerschap. Bij de verloskundige is de hartslag van een baby al relatief vroeg in de zwangerschap te horen. Later in de zwangerschap, wanneer de foetus wat ouder is, kan een stethoscoop er voor zorgen dat de hartslag ook thuis gehoord kan worden.

Gender Reveal Party

  • Geplaatst op

Steeds meer ouders willen voor de geboorte het geslacht van hun baby weten maar komen er liever niet in de verloskamer achter. Wat is er dan leuker dan dit te horen tijdens een feestje thuis met familie en vrienden? Door een gender reveal party te organiseren, wordt er op een unieke manier aan de aanstaande ouders en geliefden bekend gemaakt of er een jongetje of meisje op komst is.

Een gender reveal party wordt altijd door een familielid of vriend georganiseerd, omdat de aanstaande ouders ook nog niet weten wat het gaat worden en zij natuurlijk het meest verrast moeten worden.

Pakketbezorgers PostNL weer aan het werk

  • Geplaatst op

Vorige week heeft Het-pakketje.nl last ondervonden van de werkneerlegging van pakketbezorgers bij PostNL. De werkonderbreking is inmiddels opgeheven wat betekent dat wij onze pakketten weer binnen de normale termijn bij u kunnen leveren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »