Menu
EUR
Een origineel kraamcadeau voor een meisje

Een origineel kraamcadeau voor een meisje

Door: J. Nolte Reacties: 0

Er is een baby geboren, een prachtig moment in het leven van de kersverse ouders, maar ook naaste familie en de beste vrienden. Dan is het tijd om de kleine meid te begroeten met een mooi cadeau. Er zijn heel veel verschillende soorten kraamcadeaus. En hoewel ouders nooit genoeg rompertjes of slabbetjes kunnen hebben, valt uw cadeau pas echt op wanneer u er een bijzonder en doordacht kraamcadeau voor een meisje van maakt. En dankzij de leukste cadeau-ideeën in onze webshop, vindt u het perfecte kraamcadeau, voor ieder budget.

Mooie kraamcadeaus

Er zijn veel verschillende mooie kraamcadeaus verkrijgbaar voor meisjes. Kies eens voor een mooie koffer, gevuld met een badjasje, badslippertjes en lekkere sterren zeepjes. En wat dacht u van een commodemandje waarin de cadeautjes overzichtelijk zijn uitgestald. Een koffertje of commodemandje zijn door de kersverse ouders later weer te gebruiken als logeerkoffertje of om spulletjes van de kleine in op te bergen in de kinderkamer. Ieder pakket is anders, zo bieden we een ruime keuze aan mooie kraamcadeaus voor ieder budget. Iedere serie is verkrijgbaar in een Silver, Gold of Platinum kraamcadeau. Het Silver pakket is het kleinste pakket en het Platinum pakket de grootste. Ieder pakket is anders ingedeeld, zodat we een ruime keuze aan kraamcadeaus kunnen aanbieden.

Traditioneel roze & universele kleuren

Een kraamcadeau voor een meisje mag best roze zijn. Dat is nu eenmaal de traditionele kleur voor het cadeau als er een meisje is geboren. Daarom hebben we mooie, luxe cadeausets voor meisjes in roze. De knuffel is van zacht roze pluche voorzien, terwijl alle andere cadeautjes ook roze accenten bevatten. Uiteraard hebben we ook andere kleuren kraampakketten voor meisjes, in zacht grijs bijvoorbeeld. Ieder pakket heeft altijd een knuffelige, zachte uitstraling. Perfect voor een kraamcadeau.

Bekijk hier de collectie

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »